“Sinds enkele jaren werken wij naar volle tevredenheid samen met Conciso om ons te helpen duidelijk te communiceren in de media. De mensen van Conciso zijn goed in staat om de wereld van de grootzakelijke en internationale verzekeringen te begrijpen en hierover helder te schrijven.”

Laat Conciso uw SEO webteksten schrijven Ron Verhulsdonck
Country manager Benelux

“Conciso verzorgde in 2012 ons jaarverslag. Een strakke planning en een helder doel resulteerden in een creatief en hoogstaand verslag. De samenwerking is goed bevallen. Conciso biedt ons echt toegevoegde waarde door hun expertise in zowel de journalistiek als de financiële wereld.”

Laat Conciso uw jaarverslag maken Hanan Laghmouchi
Communicatieadviseur

“Conciso interviewt voor Towers Watson de consultants en levert op basis daarvan zeer professionele teksten. Het zijn ervaren journalisten die met gerichte en intelligente vragen doordringen tot de kern van de zaak. Bovendien zijn ze goed in staat te adviseren op hun vakgebied.”

Laat Conciso uw financiële redactie verzorgen Albert-Jan Huisman
Marketing manager Continental Europe

“Wij zochten een bureau dat ons bij het formuleren van onze propositie en aanscherpen van de webteksten voor onze nieuwe site kon helpen afstand te nemen van ons jargon. Conciso heeft snel aangevoeld hoe dit project moest worden aangepakt. Prima resultaat!”

Laat Conciso uw SEO webteksten schrijven Marnix Cornette
Directeur

“Onze eerste samenwerking beviel zo goed dat Conciso nu een vaste pijler is van ons relatiemagazine Verzekerd!. Conciso maakt zich uiteenlopende onderwerpen snel eigen, bijt zich erin vast, vindt de juiste toon, heeft een vlotte pen én levert altijd binnen de deadline!”

Laat Conciso uw financiële redactie verzorgen Marjolein Dekker
Hoofdredacteur Verzekerd!

“Vanaf de eerste dag beet Conciso zich vast in de productie van onze nieuwsbrief Perspectief. Conciso is een professioneel bedrijf met een gedreven aanpak, waarbij afspraak = afspraak nog altijd opgeld doet. Voor ons een goede partij om mee samen te werken.”

 
Laat Conciso uw nieuwsbrief makenPaul van Olst
Head of distribution Benelux

Comments are closed.

?>