Jasper van de Kerkhof

“Redactionele ondersteuning gaat verder dan schrijven alleen. Ik adviseer klanten over alles wat met tekst te maken heeft: van de keuze voor een medium tot de beste manier om de pers te halen. Ik geloof niet in dikke rapporten maar houd het praktisch. Dat geldt ook voor mijn schrijftrainingen. Mijn aandachtspunten: beleggen, pensioenen en duurzaamheid.”

Jasper was eerder chef economie bij de GPD, leverancier van (inter)nationaal nieuws voor onder meer het Parool en Nederlands Dagblad. Daarvoor was hij onderzoeker (NIOD) en docent (Universiteit Leiden) en schreef hij freelance voor onder meer het AD. Jasper studeerde (economische) geschiedenis (Leiden/Frankrijk/VS) en journalistiek (Rotterdam).

Thomas Olivier

“Als financieel journalist help ik bedrijven bij het vertellen van hun verhaal. Het is de kunst om nieuwswaardige kennis van een organisatie boven tafel te krijgen en overtuigend te presenteren. Dat heb ik in de vingers – of het nu gaat om persberichten, artikelen voor magazines of webteksten. Specialisaties: macro-economie, verzekeringen en financiële educatie.”

Thomas was eerder financieel redacteur bij de GPD, leverancier van (inter)nationaal nieuws voor onder meer het Parool en Nederlands Dagblad. Daarvoor schreef hij freelance voor het ANP en werkte hij als webredacteur bij het overheidsagentschap ICTU. Thomas studeerde economie (Rotterdam) en journalistiek (Amsterdam).

Comments are closed.

?>